Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2008

Το τείχος της ντροπής!

Τι στο καλό έκαμε αυτή η πόλη για να αξίζει τέτοια κατάντια? Τι στο καλό έφταιξε για να ταλανίζεται από τόσους (και τόσο) ανίκανους άρχοντες, λειτουργούς και πάσης φύσεως ειδικούς?
Ποιο αρρωστημένο μυαλό σκέφτηκε να κατασκευάσει αυτό το τείχος της ντροπής στο Ζέφυρο και να κρύψει τη θέα στη θάλασσα? Ποιος μέτριος το σχεδίασε και ποιος βλάκας το ενέκρινε?
Εμείς οι ακόμα πιο βλάκες γιατί το ανεχόμαστε?
...και μην ακούσω αηδίες για τεχνικές ή άλλες δυσκολίες που επέβαλαν την κατασκευή του! Για μια τόσο σημαντική κατασκευή που θα δεσπόζει για πάντα και θα χαρακτηρίζει την πόλη μας, χρειαζότανε περισσότερη φαντασία και πολύ ευαισθησία!
Αντί να φτιαχτεί μια ακόμα όμορφη γωνιά στην πόλη, προσβάσιμη και φιλική για τους πολίτες, με πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο, και χώρους για καφεδάκι και ουζάκι, οι άρχοντες και οι ειδικοί επέλεξαν να κατασκευάσουν ένα τοίχο!
Γκρεμίστε το ρεεεεεε!!!

Μπράβο στο ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοβουλία του να κόψει την πίτα του στο σημείο του εγκλήματος.

1 σχόλιο:

Ελένη Λεμονή είπε...

Επιτέλους!!! Να δώ και κάποιον που δεν φοβάται να τους τα φωνάξει κατάμουτρα, να τους τα πεί έξω από τα δόντια. Εγώ δεν είμαι Ροδίτισα αλλά ήρθα από την γενέτειρά μου Αθληνα την Τσιμεντομάνα πρίν 24 χρόνια τό τι εντόπισα όλα αυτά τα χρόνια, από αυθάδικες καταπατήσεις βουνών και απόκρυφων ησυχαστήριων πουλιών γεμάτων με βότανα και θάμνους που οι μόνη μου αντίδραση ήταν να αγανακτώ και να τα λέω θυμωμένη στον άντρα μου, μέχρι πεταμένα πλυντήρια και ντουλάπια σπασμένα στις άκρες του δρόμου όπως αυτά που βρίσκονται ακόμη και σήμερα μπαίνοντας από την μέγγαβλη για να κατέβουμε προς τους Τρεις. Τι να πώ ,καλέ μου Κύριε Γιώργο "Δον Κιχώτη" 'η μάλλον θα έλεγα φυσιολάτρη, είμαι πολλά χρόνια τώρα (67) παρατηρητής του βιασμού της φύσης από όλους αυτούς τους Δήθεν Οικολόγους, Ούσα μια φτωχή μαθήτρια-επαναστάτρια-οικολόγος κ.λ.π. θέλω να σας ευχαριστήσω για τις φωτογραφίες που φόρτωσα μέσα στην συλλογή μου των βοτάνων που με δίψα συλλέγω για να τ' αφήσω στα εγγόνια μου θα σας παρακολουθω ανελλειπώς. Εκτιμώ τις καθαρές φωνές. Με αγάπη Ελένη Λεμονή αν θέλετε να επισκευτήτε το blog μου θα με βρήτε στην δ/νση
http://artymadalena.blogspot.com