Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Ορεινό Φεστιβαλ - Ίγκος. Ένα ενδιαφέρον μήνυμα!

Έλαβα ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα από ένα ανώνυμο φίλο επιχειρηματία ο οποίος πρόβαλε την επιχείρησή του αγοράζοντας διαφημιστικό χώρο στο Ορεινό Φεστιβάλ. Διαβάστε την έχει ενδιαφέρον!

Το μήνυμα μεταφερμένο αυτούσιο:

ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ. ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΓΚΟΣ. ΦΡΙΚΗ!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ κ.ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ 4Χ4. ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

Αγαπητέ ανώνυμε φίλε! Η ενέργεια σου να αναγνωρίσεις το "λάθος" σου είναι πράξη σοφή και δείχνει άνθρωπο με λογική και πραγματικό ενδιαφέρον για το περιβάλλον. Αν και άλλοι ακολουθήσουν το παράδειγμά σου τότε οι διοργανωτές κι αυτοί που τους στηρίζουν θα καταλάβουν ότι υπάρχει "μέτωπο" απέναντί τους. Ειλικρινά σ' ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: